avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 414 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat in Franta si ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat in Franta si ...

Buna ziua!As avea si eu o intrebare.Am lucrat in Franta , si as dori sa primesc atestatul acela de vechime de la ei.Am vazut ca sunt cele doua formulare E207 si E205,insa nu am inteles cine trebuie se le completeze.As putea sa le solicit celor din Franta,prin email,acel atestat,in conditiile in care eu sunt in Romania?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:26, 28 Octombrie 2023
De la Casa National de pensii din Franta - Caisse nationale d'assurance vieillesse
110, av. de Flandre
FR - 75951 Paris Cedex 19
Tel.: + 33 821 10 39 60
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vechime din franta Romeo Valentin Romeo Valentin Buna ziua ! Am lucrat in Franta 12 luni cu acte legale, angajat. Pot beneficia aici in tara de vechimea respectiva in calculul pensiei/vechimii ? Ce ... (vezi toată discuția)
Care este adresa tribunalului international de la haga lione402 lione402 Buna seara ,va rog sa ma indrumati ce sa fac, multumesc?. Am 3 sentinte civile de reintegrare in munca , investite cu formula executorie 1998 ... (vezi toată discuția)
Fraudă prin western union și posibil furt identitate: cum pot recupera banii pe care i-a ridicat altcineva în locul tatălui meu? sabo ioana sabo ioana Buna ziua, am trimis suma de 2500euro+comision 90euro prin western union catre tatal meu, pentru a fi ridicati din franta. Am facut acest lucru deoarece voiam ... (vezi toată discuția)