avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... as vrea sa stiu pentru ce tip de constructie as avea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

as vrea sa stiu pentru ce tip de constructie as avea nevoie de autorizatie , am ...

as vrea sa stiu pentru ce as avea nevoie de autorizatie , am un prieten care a primit un control si s-au legat de niste stalpi pusi la 50cm de gardul cu vecinu , stalpi de 4 metri de care nu e prins nimic vroia sa puna doar niste steaguri , dar cica are nevoie de autorizatie pentru ei... daca face un rad despartitori intre curte si gradina din sarma are nevoie si pentru ala de autorizatie?

Alte discuții în legătură

Vecinul demoleaza gardul.va rog sa ma ajutati. Maria161 Maria161 Buna ziua.Am o problema mai dificila.Acum doi ani am primit de la parinti un teren pe care am inceput sa construim.In vecinatatea noastra din stanga uitandu-ne ... (vezi toată discuția)
Gard intre proprietati 040779 040779 Buna.Locuiesc la casa si intre mine si vecinul meu se afla un gard despartitor din plasa de sarma facut de mine acum 12 ani.Gardul este din stalpi de fier ... (vezi toată discuția)
Ajutor! sfat privind gardul intre vecini. Gaucan Gaucan Buna ziua! Cer o parere celor ce stiu sau au trecut prin situatii similare .Distanza dintre casa mea si gardul cu vecinul este foarte mica, abia se trece cu o ... (vezi toată discuția)