avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Un II cu cod CAEN 7112.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Un II cu cod CAEN 7112.

Un II cu cod CAEN 7112 care oferă și consultanta pe langa proiectare auto
Am cautat in tabelul jud. IAȘI, norma de venit corespunzatoare acestui cod CAEN 7112 si nu am gasit acest cod.
Exista coduri CAEN pentru care nu sunt prevazute norme de venit anuale, in aceste tabele?
In aceste situatii suntem obligati sa alegem norma de venit real?
Sau dacă venitul din consultanta depaseste 20% suntem scutiți de impozitul pe venit?
Multumesc,
Ultima modificare: Joi, 6 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Cod caen 7112 - norma de venit bonitza bonitza Un PFA cu cod CAEN 7112. Am cautat in tabelul jud. Neamt, norma de venit corespunzatoare acestui cod CAEN 7112 si nu am gasit acest cod. Exista coduri CAEN ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa multiple coduri caen StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, In cazul unui PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 6201 - Sistem real ( nu am gasit codul CAEN in tabelul cu normele de venit ) 7410 - Sistem real ... (vezi toată discuția)
Contributii si impozite pfa elf14 elf14 Buna ziua. Doresc sa infiintez un PFA si as avea nevoie de cateva informatii. Cum ar fi cel mai indicat sa declar impozitare - pe norma de venit sau pe venit ... (vezi toată discuția)