avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cod CAEN 7112 - norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cod CAEN 7112 - norma de venit

Un PFA cu cod CAEN 7112.
Am cautat in tabelul jud. Neamt, norma de venit corespunzatoare acestui cod CAEN 7112 si nu am gasit acest cod.
Exista coduri CAEN care nu au prevazute norme de venit anuale, in aceste tabele?
In aceste situatii suntem obligati sa alegem norma de venit real?
Multumesc,
Ultima modificare: Marți, 5 Ianuarie 2016
bonitza, utilizator

Alte discuții în legătură

Un ii cu cod caen 7112. SimonaHogas SimonaHogas Un II cu cod CAEN 7112 care oferă și consultanta pe langa proiectare auto Am cautat in tabelul jud. IAȘI, norma de venit corespunzatoare acestui cod CAEN ... (vezi toată discuția)
Impozitare pfa multiple coduri caen StefanPetruCornel StefanPetruCornel Buna ziua, In cazul unui PFA cu urmatoarele coduri CAEN: 6201 - Sistem real ( nu am gasit codul CAEN in tabelul cu normele de venit ) 7410 - Sistem real ... (vezi toată discuția)
Trecere de la pfa la ii Roxie Roxie Am un PFA cu un singur cod caen si doresc sa mai adaug coduri caen care sa imi permita sa comercializez atat la targuri/festivaluri cat si online ceea ce ... (vezi toată discuția)