avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) ...

Proprietarul unui autoturism a decedat si l-a lasat (verbal) unei persoane. Proprietarul nu avea bunuri pe numele lui (imobile/terenuri, etc) si nici mostenitori. Autoturismul nu este functional si a stat pe loc timp de 10 ani. Sub ce forma poate fi acesta vandut? Se detin toate actele, dar nu e facuta succesiune pe numele altcuiva. Se poate da pentru programul rabla, sau la fier vechi?
Cel mai recent răspuns: kankuro , utilizator 11:00, 7 Mai 2021
Promisiunea verbală nu are nici o. valoare...
la fier vechi, poate nu neaparat intreaga, ci bucati.
nu prea conteaza asta... practic omul are in curte o masina de 10 ani si vrea liber locul, nu are nimeni acte de proprietate pe ea, ce poate face sa o vanda e intrebarea.
se poate suna la fier vechi sa vina sa o ia ei direct? cam cat ofera pe o masina?
Pai, ia vedeti, puteti suna sa va interesati?

Alte discuții în legătură

Radiere auto Mokocici Mokocici Buna ziua! Intrebarea mea este urmatoarea: pot radia autoturismul mamei mele,care a decedat,fara a fi nevoie de succesiune? Mentionez ca singurii mostenitori ... (vezi toată discuția)
Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza? L. Otilia L. Otilia Buna ziua, Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ... (vezi toată discuția)
Cum radiez masina daca am actele, dar nu am contract de v-c ionutpalade ionutpalade salut am si eu o problema am masina de la o persoana cunoscuta si nu am facut contract de v-c si vreau sa o radiez apoi sa o duc la programul rabla si nu am ... (vezi toată discuția)