avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 364 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza?
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Cum sa vand masina veche ce nu mai functioneaza?

Buna ziua,

Am o masina veche ce nu mai functioneza si as vrea sa o vand fie prin programul rabla, fie la fier vechi. Eu sunt proprietarul si am actele de la ea.
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:19, 24 August 2022
Contactati o firma pentru dezmembrari auto si predati masina. Vi se da un formular completat. Cu certificatul fiscal de la taxe impozite primarie ca nu aveti datorii si cu formularul de la firma de dezmembrari mergeti la politie sa radiati masina din circulatie. Hartia de radiere (primiti 2 exemplare.) o dati la firma de dezmembrari ca sa desfaca masina si la primarie pentru scoatere din evidenta fiscala.
Cât de veche? Dacă are mai mult de 15 ani mai stați puțin, în curând va începe un program numit Rabla local și ați putea primi pentru ea 3.000 de lei de la primărie, cu condiția s-o casați și radiați din circulație.

Citiți acest articol:
www.avocatnet.ro/articol_613...
Persoanele care vor casa o mașină mai veche de 15 ani vor putea primi, de la primăria de care aparțin, un stimulent în valoare de 3.000 de lei, în cadrul unui nou program Rabla, care se va alătura celor deja existente, Rabla Clasic și Rabla Plus, bani pe care îi vor putea cheltui după bunul plac, adică nu vor fi obligați să-i folosească pentru a cumpăra o nouă mașină. În acest sens, Ministerul Mediului a pus joi în dezbatere publică proiectul de ordin ce conține ghidul de finanțare a programului Rabla Local.

A fost publicat in MO nr. 832/ 24.08.2022 - Ordin MMAP nr. 2261/ 23.08.2022 - Ghid de finantare Program casare autovehicule uzate.
Ultima modificare: Joi, 25 August 2022
Manuela Rășină, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată ... Surubu Surubu Buna ziua. Am o mașină (rablă, nu circulă nimeni cu ea) înmatriculată pe numele meu. Acum 6 luni mi-am schimbat domiciliul în alt județ, dar am omis ... (vezi toată discuția)
Programul rabla (proprietar in strainatate) paulgr paulgr am o masina proprietate personala inregistrata afara de mai bine de 7 ani..Pot sa o inscriu in programul rabla .Sant cetatean roman (vezi toată discuția)
Nerespectare măsurilor privind simplificarea procedurilor administrative la nivelul administrației locale nelu1 nelu1 Bună seara! Sunt înscris în Programul privind casarea autovehiculelor uzate, mai pe scurt Rabla Local. Primăria îmi solicită: 6) Certificat de ... (vezi toată discuția)