avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna ziua, Dacă cineva postează incontinuu pe ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna ziua, Dacă cineva postează incontinuu pe Facebook ( pe ...

Buna ziua,
Dacă cineva postează incontinuu pe Facebook ( pe o pagina oficiala a unui supermarket) răutăți despre mine și îmi aduce acuzații nefondate, pot sa-l dau în judecata pt calomnie, denigrarea imaginii? Conteaza și motivul pt care este frustrat și da vina pe mine pt unele evenimente petrecute?
Mulțumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, aveti acest drept.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Este posibil a o acțiune civilă prin care să solicitați daune morale,obligarea persoanei respective să înceteze postarile respective etc.Mergeti la un av pt a înțelege ce tb sa dovediți,ce puteti obtine etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare facebook Florin_fmf Florin_fmf Exista o pagina de facebook care ma denigreaza si ma batjocureste afectandu-mi imaginea. Doresc sa stiu daca se pot afla date despre persoana care desfasoara ... (vezi toată discuția)
Injurii și defăimare pe rețelele de socializare. unde mă pot adresa ca să fie luate măsuri împotriva autorului? S.Georgeta S.Georgeta Buna ziua De mai bine de o luna ma confrunt cu o situatie foarte neplacuta pentru mine. Sunt persoana jurídica si un anumit domn pe care nu il cunosc ... (vezi toată discuția)
Postarea unei discutii pe facebook Isobel Isobel Salut! As vrea sa va intreb ceva. Sunt niste \"domnisoare\" pe facebook, care au o pagina publica, unde, in primul rand, posteaza poze amuzante de pe net. ... (vezi toată discuția)