avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... buna seara! In data de 13 aprilie 2021 am fost oprit ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

buna seara! In data de 13 aprilie 2021 am fost oprit de politia ...

buna seara! In data de 13 aprilie 2021 am fost oprit de politia locala pe strada ca nu aveam masca de protectie, mi-a cerut datele, iar azi, 6 mai 2021 am gasit lipit pe usa apartamentului procesul- verbal de constatare si contraventie prin care eram amendat cu 500 de lei. Cum pot contesta aceasta amenda?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 22:00, 6 Mai 2021
În scris la .judecătorie .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost oprit, dar nu mi s-a aplicat o amenda. este posibil sa primesc ulterior un proces-verbal de contraventie? Sorin553 Sorin553 Buna seara, in aceasta seara am fost oprit de catre o masina de politie deoarece nu aveam vesta/lumini la bicicleta, domnul politist mi-a cerut datele insa nu ... (vezi toată discuția)
Procedura de afisare amenda la domiciliu prettydaniola prettydaniola Cf art 27 OG 2/2001: amenzile se afiseaza la domiciliul contravenientului. Prin aceasta eu inteleg lipirea pe ușă. Cu toate acestea, eu am gasit p.v de ... (vezi toată discuția)
Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala ... GetaLivia GetaLivia Bună,fiica mea are 17 ani si a primit amenda de la politia locala in valoare de 500lei pt.ca nu a avut masca de protectie si procesul verbal l-am primit prin ... (vezi toată discuția)