avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! De curant s-a achizitionat un loc de casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! De curant s-a achizitionat un loc de casa prin contract ...

Buna ziua!
De curant s-a achizitionat un loc de casa prin contract de vanzare cumparare,fost proprietar avea locul de casa in concesiune pe 25 ani.
In 1998 cand au intrat in posesia locurilor treabuia ca intr-un anumit termin sa inceapa lucrarile pt o noua casa,in caz contrar primaria isi putea lua locul inapoi.
Locul pe care noi l-am achizitionat,la primarie figureaza cu cladirea finalizata,autorizatia de constructie a fost pana in 2001 cand nu era nevoie sa se faca receptia lucrarii,dar pe teren nu se afla nimic.
In cartea funciara a fost trecuta cladirea care defapt nu exista.
Acum intrebarea mea este:sunt nevoita sa incept lucrarile pentru casa care nu exista?
Mai poate venii cineva din cadrul primariei sa ia locul pe motiv ca fizic nu exista casa,dar din 1998 se plateste impozit pe imobil?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Fundație pe un teren concesionat de la primărie. pot vinde construcția fără acordul primăriei? radutacostel radutacostel Buna ziua! In anul 2011 am concesionat de la primarie 300mp prin licitatie durata concesiunii este pe perioada existentei costructiei .Pe teren am construit o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mi-a fost eliberata o autorizatie de constructie in ... Pantilie Pantilie Buna ziua, Mi-a fost eliberata o autorizatie de constructie in care sunt obligat sa dezmembrarz o suprafata de teren si sa o dau in concesiune pe o perioada ... (vezi toată discuția)
Numele ambilor soti pe autorizatia de constructie ap_florin ap_florin Buna ziua.Vin cu o intrebare l-a dumneavoastra,am luat un teren in concesiune pe numele meu si vreau impreuna cu sotia sa ne construim o casa.Problema este ca ... (vezi toată discuția)