avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Soțul meu are luate două credite de la două bănci ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Soțul meu are luate două credite de la două bănci și nu ...

Soțul meu are luate două credite de la două bănci și nu a mai plătit rate la nicio bancă de cîteva luni..am auzit că dacă el nu mai plătește ratele băncile își pot recupera bani de la membri familiei adică bancă să facă poprire la pensia lui taicăso
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 12 Mai 2021
Nu este adevărat ceea ce ați auzit, daca taică-su nu este co-împrumutat sau girant. Daca titularul nu mai plătește va fi executat silit pe salariu, și pe bunurile mobile si imobile ce la deține.
Ultima modificare: Marți, 11 Mai 2021
Dapix, utilizator
pai de ce de la ta-su si nu de la dvs daca ii sunteti sotie si creditele au fost facute pt nevoile familiei, in timpul castaoriei?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Girant la ananghie amalasunda amalasunda Va salut! Un bun prieten si-a girat in 2005 fosta sotie care a luat un credit de nevoi personale de la o banca. Garantia, conform contractului \"inseamna ... (vezi toată discuția)
Executare silita co-ipotecari Geanina Maria Geanina Maria Ce se intampla cu co-ipotecarii dupa executarea silita daca creanta nu este acoperita? Daca imprumutantul nu are alte bunuri sau salariu iar eu in contractul ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile cristhine2000 cristhine2000 am divortat de sotul meu in octombrie 2008.In ianuarie 2008 el a luat un credit de nevoi personale pe numele sau fara nici o garantie ,dar in contractul de ... (vezi toată discuția)