avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Curte comuna cu animale care isi fac treburile peste ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Curte comuna cu animale care isi fac treburile peste tot

Detin un apartament la curte comuna cu parti indivize comune. In curte, doi proprietari au caine, iar altu pisica si chiriasul meu se trezeste zilnic cu rahat in fata usii. A vorbit cu respectivii proprietari ai animalelor, dar fiecare spune ca el curata si da vina pe celalalt. Administratorul imobilului spune ca administratia de proprietari nu poate face nimic in aceasta privinta. Ce recurs am in aceasta situatie?
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
popabogdanp, utilizator
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 14:18, 7 Mai 2021
Atat timp cat precizati ca este vorba despre curte-parte comuna-raspunde asociatia de proprietari care s infiinteaza conform disp L nr 196/2018 cu scopul administrarrii si asigurarii starii partii comune de imobil de locuit in comun
Daca asociatia de proprietari refuza sa se implice ,sesizati oficial politia teritoriala
Nu exista in legea 196/2018 articole care sa prevada ceva legat de ce fac animalele de companie prin curte. Nu se poate implica asociatia. Politia nici atit.
[ link extern ]
[ link extern ]
Cel mult poate exista o hotarire de consiliu local :
[ link extern ]
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
latka, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Igienă: vecinii folosesc curtea comună ca toaletă de câini stevieosaurus stevieosaurus Problema: Proprietar, locuiesc la parter, cu intrare din curtea comună (casă cu multipli locatari). Vecinii care sunt chiriași (la stat) își expediază ... (vezi toată discuția)
Legal sau ilegal / eliberare zona de pisici DUM_LIVIU DUM_LIVIU Buna ziua, Am si eu o problema. Am niste vecini care si-au lasat libere pisicile ce initial le tineau in casa. Acestea atrag la randul lor alte pisici. Casele ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. stau intr-o garsoniera inchiriata (mentionez ca spatiul ... CatalinaMara CatalinaMara Buna ziua. Stau intr-o garsoniera inchiriata( mentionez ca spatiul nu cred ca exista ca spatiu de locuinta fiind un demisol) intr.un bloc mic de 4 etaje. ... (vezi toată discuția)