avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract cumul functii modificat in functie de baza
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract cumul functii modificat in functie de baza

Buna ziua
Am fost angajata in doua institutii publice, la una cu norma de baza contract de 8 ore/zi, la a doua cu norma patiala 4 ore/zi la cumul. Mentionez ca am fost angajata la ambele unitati prin concurs.
In situatia in care mi-am dat demisia de la unitatea unde am avut norma de baza, la unitatea unde am cumul, contractul de munca poate fi modificat din cumul in functie de baza, tot cu 4 ore /zi sau trebuie organizat, din nou, concurs pentru transformarea din cumul in functie de baza (mentionez ca programul de 4 ore nu se modifica, deoarece unitatea nu ore decat 0.5 post aprobat).
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Maianu , utilizator 16:37, 8 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, la unitatea unde aveti cumul, contractul de munca poate fi modificat din cumul in functie de baza, tot cu 4 ore /zi.

Se da o declarație în care se menționează ca începând cu data de .... aveți acolo funcția de bază .
Am dat aceasta declarație. Inteleg ca nu mai este necesar un alt concurs, se modifica doar contractul?
Mulțumesc mult

Cornel Vasile a scris:

Da, la unitatea unde aveti cumul, contractul de munca poate fi modificat din cumul in functie de baza, tot cu 4 ore /zi.

Se da o declarație în care se menționează ca începând cu data de .... aveți acolo funcția de bază .

Nu se modifica c.i.m. ... la aceasta instituție veți beneficia de deducerea personala, inclusiv de alte drepturi prevazute în legislație pentru locurile de munca unde se afla funcția de bază.
Va mulțumesc

Cornel Vasile a scris:

Nu se modifica c.i.m. ... la aceasta instituție veți beneficia de deducerea personala, inclusiv de alte drepturi prevazute în legislație pentru locurile de munca unde se afla funcția de bază.

Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
Maianu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Functie de baza Hellenne Hellenne Buna ziua, Va rog frumos sa ma sfatuiti cum sa procedez in urmatoarea situatie: Lucrez pentru o institutie bugetara, si in decembrie am angajat cu 1/2 ... (vezi toată discuția)
Incheiere contract de munca sau reducere contract de munca ? volvera volvera Buna ziua ! Sunt angajata cu 4 ore pe perioada nedeterminata la o societate comerciala, iar acum, in urma participarii la un concurs, am reusit sa fiu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. sunt contabil in 2 unitati de invatamant. intr-o unitate ... cordeamon1ca@yahoo.com cordeamon1ca@yahoo.com Buna ziua. Sunt contabil in 2 unitati de invatamant diferite. Intr-o unitate am CIM pe 8 ore de la ora 8:00 la ora 16:00, in cealalata unitate am contract de ... (vezi toată discuția)