Sunt angajata cu 4 ore pe perioada nedeterminata la o societate comerciala, iar acum, in urma participarii la un concurs, am reusit sa fiu admisa pentru postul concurat pentru 8 ore si perioada nedeterminata (ministerul afacerilor interne, Jandarmeria Romana).
Acum nu stiu cum ar fi mai bine sa inchei situatia.
Ma gandeam, dar nu stiu daca se poate, sa raman la vechea societate cu un program redus de la 4 ore la 2 ore, bineinteles daca o sa fie de acord si patronul, si sa semnez contractul de 8 ore.
Teoretic ,cumulul de functii este admis atat la acelasi angajator cat si la angajatori diferiti,in conditiile reglementate de Codul Muncii. Singura problema ar fi in cazul dvs.sa nu cumva sa fiti incompatibila pt cumul daca desfasurati activitate in jandarmerie. Daca ne indicati pt ce functie ati concurat in Jandarmerie va putem ajuta cu un raspuns mai aplicat!
Da,pt ca veti avea 2 contracte de munca si deci statut de angajat la fiecare dintre cele 2 locuri,in consecinta si cei 2 angajatori vor avea obligatia de a retine si vira toate contributiile sociale
Concediu maternitate
Delia94
Buna ziua! Daca am dat un concurs pentru un post ( la stat,) si l.am obtinut fiind in concediu prenatal si lucrand la o alta firma, cum as putea proceda pentru ... (vezi toată discuția)
Demisie
ContSters189725
Buna seara ,am sustinut un examen de ocupare a unui loc de munca ,am luat acel examen si la 2 zile dupa publicarea rezultatelor mi-am dat demisia de la vechiul ... (vezi toată discuția)