avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Instalare camera de supraveghere- incalcarea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Instalare camera de supraveghere- incalcarea intimitatii

Buna dimineata!
Va rog sa ma sfatuiti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie:
Locuiesc pe o straduta care are o latime de ca. 3 m, vecina de vis a vis si-a montat o camera de supraveghere. Aceasta camera este dispusa la 45 de grade, are raza de actiune pe proprietatea mea(gradina, casa, intrarea in curte, chiar si in una din camerele locuintei). Am facut sesizare la politie, politia nu mi-a dat nici un raspuns(nici nr. de inregistrare pentru sesizare).
Va rog sa-mi spuneti este legal ceea ce v-am prezentat, ce as putea sa fac in cazul de fata?
Pentru ca, d.p.d.v. prelucrarea datelor sau violul de domiciliu imi este incalcata intimitatea privata.
Va multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 7 Mai 2021
Tello, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:27, 7 Mai 2021
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti reveni la politie cu adresa trimisa prin posta cu confirmare de primire si invocati OG nr. 27/ 2002 privind petitiile. Solicitati raspuns scris.
Daca nu primiti raspuns scris in termen de 30 de zile de la confirmarea primirii sesizarii dvs. puteti deschide actiune in contencios administrativ impotriva politiei conform Legii nr. 544/ 2004.
Camera de supraveghere trebuie sa aiba unghi de vedere in afara proprietatii dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camere de supraveghere video, vecinul supravegheaza proprietatea mea. OlariuClaudiuMihai OlariuClaudiuMihai Domnilor, am nevoie de ajutor. Stau la casa, iar vecinul de vis-a-vis de locuinta mea si-a montat o camera de supraveghere in curte, la inaltime, pentru a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua..este permisa legal joaca unor copii,adolescenți ... mihaela_pura mihaela_pura Bună ziua..Este permisa legal joaca unor copii,adolescenți în curtea unei scoli nefunctionale de ani buni?Mi au îndoit cu mingea gardul recent montat, ... (vezi toată discuția)
Ce faci daca nu esti de acord cu raspunsul la o petitie? Simona_Elisa1984 Simona_Elisa1984 Buna seara, Ce se poate face daca, in urma transmiterii unei petitii din cauza comportamentului deviant si hartuitor al unui vecin (care s-a lasat inclusiv cu ... (vezi toată discuția)