avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii contributii din salariu catre stat
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

contributii din salariu catre stat

Buna ziua

Momentan sunt in ultima luna de somaj si sunt insarcinata in 3 saptamani. Luna aceasta termin de infiintat o societate comerciala .Care este aproximativ cuantumul contributiilor catre stat pe care le voi plati atat ca angajat cat si ca angajator daca imi trec un salariu brut de 3500 ron in cartea de munca?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 23:33, 25 Mai 2012
Trebuie sa platiti 2472 lei, pentru un salariu net de 3000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe salariat oana1983 oana1983 :ban:as dori sa stiu ca si angajat in afara de taxele care le platim cu totii , cas , somaj , asig de sanatate , etc , altceva nu main avem de platit, de ... (vezi toată discuția)
Calcul contributii salariale stroetania stroetania buna, apelez la bunavointa dvoastra pentru a ma ajuta si pe mine cu o informatie: cat se retine din salariu angajatului ptr o remuneratie de 300 ron brut,si ... (vezi toată discuția)
Calcul datorii la stat? camelia21 camelia21 Cum se calculeaza cit trebuie sa dea la stat angajatorul privind cas,somaj,etc pt un angajat...de ex eu am minimul pe economie de 1200 ron...cit da angajatorul ... (vezi toată discuția)