avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Se poate semna act de vanzare cumparare imobil cu CI ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Se poate semna act de vanzare cumparare imobil cu CI vechi si ...

Buna ziua,
Se poate semna un act de vanzare cumparare imobil cu CI-ul vechi (valabil inca 15 zile de la casatorie) si certificatul de casatorie? (pana la emiterea CI-ului nou)

Mentionez ca in urma cu o luna am semnat antecontractul de vanzare cumparare si cererea de credit pe numele vechi, de dinainte de casatorie. Creditul va fi aprobat in curand, dar cel mai probabil inainte de a se emite CI-ul nou.
Va multumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 8 Mai 2021
ClaudiaO93, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de vanzare-cumparare apartament in bloc nou, finalizat, firma in procedura de insolventa sandu_man sandu_man Buna seara, Doresc sa stiu ce riscuri pot avea in calitate de cumparator, persoana fizica, cu un antecontract prealabil (depind si eu de o vanzare si as ... (vezi toată discuția)
Majorarea avansului ptr creditul ... SoranaSerban SoranaSerban Bună ziua! În legătură cu majorarea avansului ptr creditul ipotecar în lei, de la 15 la 25%, din ianuarie 2022. Eu am semnat un contract cu un dezvoltator ... (vezi toată discuția)
Achizitionare imobil prima casa in perioada schimbarii buletinului andreeadragoiu andreeadragoiu Vreau sa achizitionez un imobil prin programul Prima Casa. Dosarul este aprobat, am semnat oferta, mai ramane sa gasesc apartamentul si sa continuam procesul ... (vezi toată discuția)