avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cu minuta penala sembata si stampilata pot recupera ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cu minuta penala sembata si stampilata pot recupera permisul? ...

Cu minuta penala semnata si stampilata pot recupera permisul? Am avut dosar pentru alcolemie si procesul s a incheiat fara masuri complementare de restrictie pentru a nu conduce!
Ultima modificare: Duminică, 9 Mai 2021
Raul Cioflica, utilizator
Cel mai recent răspuns: Raul Cioflica , utilizator 09:08, 11 Mai 2021
Cu hotărârea definitiva legalizata
~ Conținut șters la cerere ~
Prin procedura simplificata si acord de recunoastere s a dispus amanarea aplicarii pedepsei,
~ Conținut șters la cerere ~
Am fost, dar nu fara drept de conducere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere BrunoStefan BrunoStefan In anul 2018 am fost prins conducand cu permisul suspendat, mi-a fost retinuta procesul verbal prin care reiese ca am 15 zile drept de conducere dupa luarea ... (vezi toată discuția)
Alcool amanarea aplicarii pedepsei soryn13 soryn13 am primit sentinta ptr conducere sub influenta alcoolului,un an cu amanarea aplicarii pedepsei pe o perioada de 2 ani de supraveghere ....intrebarea mea este ... (vezi toată discuția)
Masuri si exceptii dispuse de camera preliminară Misincageorge251 Misincageorge251 Am un dosar penal pentru conducerea sub influenta băuturilor alcoolice,în iulie trebuie sa ma prezint pentru măsuri si excepții etc,adică dosarul cu ... (vezi toată discuția)