Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: am participat la un concurs public la o institutie bugetara, concurs care s-a soldat cu respingerea tuturor candidatilor. Din informatiile mele unul dintre candidati nu indeplinea cerintele cerute de lege cu privire la specializare, vechime etc. etc. Am cerut initial sa mi se comunice aceste informatii de la institutie, bineinteles ca am fost refuzat, am facut plangere prealabila in conditiile L 554/2004 dar nu am primit nici un raspuns. Prin urmare urmatorul pas este sa ma adresez intantei in comunicarea informatiilor cerute de mine.
Ma intereseaza care este modalitatea concreta de rezolvare a unei astfel de cereri de catre instanta, in conditiile in care datele cu privire la vechimea in munca ar fi considerate ca fiind date personale. Mai precis care este calea legala de aflare a acestor informatii. cu privire la vechimea in munca a unei persoane.
Multumesc anticipat.
Daca datele cu privire la vechimea in munca ar fi considerate ca fiind date personale, atunci nu prea aveti cum sa aflati asa ceva despre o alta persoana.