avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, Situatia este urmatoarea: am participat la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, Situatia este urmatoarea: am participat la un concurs ...

Buna ziua,
Situatia este urmatoarea: am participat la un concurs public la o institutie bugetara, concurs care s-a soldat cu respingerea tuturor candidatilor. Din informatiile mele unul dintre candidati nu indeplinea cerintele cerute de lege cu privire la specializare, vechime etc. etc. Am cerut initial sa mi se comunice aceste informatii de la institutie, bineinteles ca am fost refuzat, am facut plangere prealabila in conditiile L 554/2004 dar nu am primit nici un raspuns. Prin urmare urmatorul pas este sa ma adresez intantei in comunicarea informatiilor cerute de mine.
Ma intereseaza care este modalitatea concreta de rezolvare a unei astfel de cereri de catre instanta, in conditiile in care datele cu privire la vechimea in munca ar fi considerate ca fiind date personale. Mai precis care este calea legala de aflare a acestor informatii. cu privire la vechimea in munca a unei persoane.
Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:49, 11 Mai 2021
Daca datele cu privire la vechimea in munca ar fi considerate ca fiind date personale, atunci nu prea aveti cum sa aflati asa ceva despre o alta persoana.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, situatia este urmatoarea: am participat la un concurs ... popmari popmari Buna ziua, Situatia este urmatoarea: am participat la un concurs public la o institutie bugetara, concurs care s-a soldat cu respingerea tuturor candidatilor. ... (vezi toată discuția)
Concurs post contractual la o institutie publica zoki zoki Va prezint urmatoarea situatie: Sunt angajat din anul 2005 la o socetate pe post de contabil, la momentul respectiv eram inca student. In 2006 am terminat ... (vezi toată discuția)
Modificare conditii specifice concurs contabil sef hp777 hp777 Buna ziua. Doresc sa stiu daca o institutie de aparare si ordine publica, care organizeaza un concurs de contabil sef are ca si conditii specifice pt. postul ... (vezi toată discuția)