avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Gripa noua H1n1 si vaccinarea
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Gripa noua H1n1 si vaccinarea

Buna ziua,

O data cu inmultirea cazurilor de gripa @noua@ , si chiar decese as vrea sa stiu daca sunteti dispusi sa va vaccinati impotriva ei.
Este o discutie in care imi permit sa va sugerez sa impartasim opinii despre acest virus si despre vaccinul impotriva ei .
Interesant ar fi sa raspundeti prin da sau nu la intrebarea daca v-ati vaccinat impotriva gripei H1N1, motivind sau nu acest lucru.
Va multumesc pentru intelegere.
Cel mai recent răspuns: tanguera , utilizator 11:10, 8 Ianuarie 2010
Eu ca de obicei sunt cu presa autohtona...

[ link extern ]
eu sint impotriva vaccinurilor, de orice fel ar fi ele si oricati bani s-ar investi in publicitatea facuta
Ce e foarte trist insa, ca in spatele fiecarei organizatii medicale , farmaceutice etc este o firma , e entitate economica pentru care profitul e tinta , si plecind de la premisa asta e normal sa am suspiciuni in ce priveste orice tip de vaccin
La tv se vorbeste de pandemie : eu nu ma uit la TV, insa mall-urile sint pline, traficul e la fel de aglomerat , nu vad cozi la farmacii , nu vad cozi la spitale ... pandemia e doar la TV , si nu la toate posturile ...
Ba mai mult, am curaj sa pun si un pariu : urmatoarea pandemie va fi cauzata de gripa pestilor ! astia pina acum au fost iertati !
Magda Staicu a scris:

Ba mai mult, am curaj sa pun si un pariu : urmatoarea pandemie va fi cauzata de gripa pestilor ! astia pina acum au fost iertati !


N-au ramas numai pestii... mai sunt si pisicile si cainii... adica animale care traiesc pe langa om si il pot "contamina" cu usurinta...nu ar fi de mirare ca la urmatoarea "pandemie" oamenii sa inceapa sa-si omoare animalele de companie:((

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gripa freeanifer freeanifer http://www.youtube.com/watch?v=ak7s0sBYzfA Oare ?:(( (vezi toată discuția)
H1n1 handsu handsu Gripa porcina este o exagerare - concluzioneaza CBS News din SUA . Cele mai recente date WHO sustin , ca in intreaga lume exista 415 mii de imbolnaviri ... (vezi toată discuția)
Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)