avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 787 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Știe cineva care este codul CAEN aferent ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Știe cineva care este codul CAEN aferent activității de producție ...

Știe cineva care este codul CAEN aferent activității de producție a jucăriilor de pluș, confecționate din materiale moi?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: vladmarius777 , utilizator 22:33, 13 Mai 2021
3240 Fabricarea jocurilor si jucariilor
Mulțumesc pentru răspuns, mă gândeam și eu că acesta ar fi, dar eram într-o dilema având în vedere că în lista specifica de activități pentru 3240 nu sunt menționate expres și jucăriile de pluș, ori jucării confecționate de materiale moi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Handmade - cod c.a.e.n / autorizatie p.f.a Genesa Genesa Buna ziua, Ma gandeam la confectionerea si comercializarea unui produs HANDMADE. In lununile Nombrie-Decembrie-Februrarie va avea o linie de confectionare a ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru crearea de jucării din textil? MARISA11 MARISA11 Salutare! Imi puteti spune ce cod CAEN pot folosi pentru crearea de jucarii din textil (unice si handmade) ? Este necesara autorizatia de mediu pentru o ... (vezi toată discuția)
Caen fabricare accesorii animale de companie GeorgianaEnaT GeorgianaEnaT Buna ziua, Imi puteti spune, va rog, fabricarea jucariilor din plastic, a custilor din plastic si a castroanelor, adapatorilor, etc. pentru caini si pentru ... (vezi toată discuția)