avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... expertiza tehnica
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

expertiza tehnica

cine o cere ,este considerata o noua expertiza,se plateste ,care este taxa
Cel mai recent răspuns: elena.popa , utilizator 12:59, 8 Ianuarie 2010
Cum adica cine o cere??????????
Partea interesata sau instanta de judecata daca este cazul!
Stimata doamna , nu mai datri mesaje fara subiect si predicat si fara o insiruire logica de evenimente! Legati mesajul de mesajele date anterior fiindca altfel nu vi se poate da un raspuns coerent si inteligibil!
Orice expertiza are valoare de sine statatoare (noua , cum spuneti dvs)!!! Fiecare expert raspunde pentru parerile sale si le exprima in cadrul expertizei!
Taxa ? Depinde de tipul de expertiza(judiciara , extrajudiciar) si pretentiile expertului!
Doamna, va rog sa folositi butonul "RASPUNDE" pentru a scrie in continuarea aceluiasi topic. Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 7 Ianuarie 2010
ContSters20980, utilizator
Nu stiu de ce am impresia ca am mai raspuns,dar:
Expertiza,indiferent de felul acesteia,poate fi dispusa din oficiu de organul de cercetere,de instanta si poate fi solicitata ca probatoriu de persoana aflata in cercetare,sau de partile aflate in proces.
Onorariul pentru expertiza difera in functie de complexitatea ei,de felul ei,de munca depusa,etc.
poate le-am facut varza din greseala imi cer scuze.Mai multe amanute va dau.Sunt in mijlocul unui proces penal.Baiatul meu in varsta de 20 de ani a fost victima unui accident de circulatie in august 2009,in urma caruia a decedat.Nici pana in ziua de astazi nu am fost chemati la politie .Am facut mai multe demesuri la politie si ni se spune ca mai dureaza,ca se aduna probe la dosar.Am constatat multe nereguli cand ne-am prezentat la politie,procesul verbal de constatare era sumar intocmit .lipseau declaratiile martorilor,fotografiile,testatrea era facuta doar cu aparatul etilotest-din declaratia politistului nu era necesara si luarea de probe de sange.CE PARERA AVETI?
Problemele pe care le invocati,toate aceste greseli de procedura,pot fi rezolvate cu sustinerea unui avocat foarte bun care sa va sustina interesele la urmarirea penala ,cat si in instanta,
Sincere condoleante !

Alte discuții în legătură

Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)
Poate fi partea vatamata obligata sa mearga la iml? catalin05 catalin05 Intrebarea este valabila pentru orice vatamare corporala...dar in cazul meu este urmatoarea situatie: Accident rutier: 4 victime: 1. vinovatul... 2. 50 de ... (vezi toată discuția)
Expert in circulatie jaros jaros de ce un expert in circulatie timp de doi ani si jumatate nu a reusit sa elaboreze o expertiza pentru un dosar penal de circulatie? cum poate fi \\"obligat\\" ... (vezi toată discuția)