avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 730 soluții astăzi

Joi, 15 mai, are loc evenimentul - Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare in contabilitate decont de cheltuieli.
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare in contabilitate decont de cheltuieli.

Buna ziua

Cum pot inregistra in contabilitate un Decont de cheltuieli la care se vor anexa facturile emise de furnizorii de utilitati pe o persoana fizica? . Pentru plata sumelor catre proprietarul persoana fizica se va intocmi Dispozitie de plata catre casierie.? Nu se poate face prin banca plata?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Bibi62 , utilizator 14:19, 24 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Decontare cheltuielilor cu utilitatile, dar avand titular o persoana fizica, de o societate, se face in baza unui document in care sa fie stipulat acest lucru. Decontul este modul de inregistrare a facturilor de utilitati. Plata se poate face prin casieie, in baza DP, sau prin virament bancar. Tendinta, in prezent, este de a se achita totul prin virament bancar. Daca nu aveti impedimente din partea persoanei fizice, puteti face plata prin virament, iar daca acest lucru nu este specificat in documentul incheiat intre parti, se face un act aditional.
mutumesc...si inregistrarile contabile care sunt in acest caz?

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Cheltuieli cu utilitatile, analitic distinct.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare factura utilitati din contract de inchiriere cata8 cata8 O societate comerciala are un contract de inchiriere un spatiu de la o persoana fizica. In contract se specifica ca plata utilitatilor se face de catre locatar ... (vezi toată discuția)
Platita factura firma din buzunarul personal al patronului Serbanstefan21 Serbanstefan21 una ziua, patronul firmei a platit o factura din buzunarul personal si as dori sa mi spune ti daca este corect cum am inreg: am inreg factura ... (vezi toată discuția)
Chirie anamariacelik anamariacelik recent am preluat contabilitatea unei societati care a inchiriat un spatiu unde a deschis un magazin(declarat ca punt de lucru),de la o persoana ... (vezi toată discuția)