avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Deținut în Ro cum împuternicim un avocat din Italia
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Deținut în Ro cum împuternicim un avocat din Italia

O persoană care este în penitenciar in Ro, cum poate împuternici un avocat din alta țară?
E suficient să facă o împuternicire de mână semnată de respectivul, apoi semnata și stampilata de penitenciar, tradusă și legalizată?
Mă poate ajuta cineva?
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: MihailZC , utilizator 09:35, 13 Mai 2021
"semnata si stampilata" de penitenciar nu prea exista.
Intrebati avocatul din Italia daca este suficienta o procura sub semnatura privata - eu unul nu cred.
Contactati un notar public si solicitati-i sa se deplaseze la penitenciar pentru autentificarea procurii. Dupa auntentificare, ca sa fiti sigur ca este considerata valabila, o apostilati, apoi o traduceti in limba italiana, mergeti la un notar care va legalizeaza semnatura traducatorului iar apoi apostilati din nou aceasta legalizare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

E valabila procura italiana fara apostila? motoc18 motoc18 prietenul meu este plecat in italia si ma lasat sa_i vand masina (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala lvnciobanu lvnciobanu Buna seara. Sunt studenta in Grecia dar momentan ma aflu in Romania si pt a imi putea ridica cineva legitimatia de student de acolo are nevoie de imputernicire ... (vezi toată discuția)
Partaj meluzu meluzu poate fiul meu sa reprezinte pe mama lui la notar pentru partaj (vezi toată discuția)