avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... legea 215/2019 rezolva modificarea tipului de pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

legea 215/2019 rezolva modificarea tipului de pensie

buna ziua,sunt pensionar anticipat partial din iunie 2019.in noi. 2020 am fost la casa de pensii sa depun cere si documente ptr recalcularea pensiei in baza legii 215/2019, care transforma pensia anticipata partiala in pensie pentru limita de varsta..nu mi-au primit documentele, spunandu-mi ca pensia este calculata corect si nu se recalculeaza ca nu am dreptul.mi-am facut cont la casa nationala de pensii si am solicitat recalcularea in baza legii 215/2019..am fost sunat de la casa nationala de pensii si mi-a spus ca am dreptul la recalculare in baza legii amintite si sa trimit prin email documentele la casa judeteana,lucru care l-am si facut.in final am primit o noua decizie cu pensia recalculata.imi pun intrbarea de unde stiu ca pensia este calculata corect?cine ne spune acest lucru?poate sa fie gresitace facem?persoana de la ghiseu mi-a respins actele,iar daca le-am trimis prin email au fost acceptate si rezolvata cerea..acum sunt in termen sa depun contestatie .am garantia ca au calculat corect?cum sa procedez,va rog pareri si autorizate.am expus povestea ptr a nu pati si altii ca mine sau sa actioneze cum am facut eu.multumesc

Alte discuții în legătură

Pensionar anticipat mai 2011 Petrus_barbu@yahoo. Com Petrus_barbu@yahoo. Com La 60 de ani m- am pensionat anticipat 39 ani de munca pensie anticipata calculata 460 Ron nici azi nu sint trecut la pensie normala Ce trebuia facuta din ... (vezi toată discuția)
Pensii AdrianaSasu AdrianaSasu Sunt în pensie anticipat parțială din iulie 2019 cu suma de 832 leisi. Am penalizare 50 de luni. Sunt născută în 07/08/1960.Mi se mai recalculează ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensie anticipata Kitte Kitte Buna ziua Va cer sfatul intr-o speta legata de cererea de recalculare a pensiei anticipate. Intre momentul depunerii dosarului la casa de pensii (pensie ... (vezi toată discuția)