avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna seara am o întrebare , ce înseamnă că legea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna seara am o întrebare , ce înseamnă că legea hotareste ...

Buna seara am o întrebare , ce înseamnă că legea hotareste competența de soluționare a apelului formulat de apelanta in favoarea tribunalului Cluj ?
Inseamna ca apelul respectiv se judeca la tribunalul Cluj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Problema dosar rezolutiune antecontract - taxa judiciara de timbru majorata, declinare de competenta iuliax iuliax Buna ziua. Inainte de toate vreau sa le multumesc tuturor celor care imi vor raspunde.Problema mea este urmatoarea: In noiembrie 2011 am achitat un avans de ... (vezi toată discuția)
Constatare nulitate act juridic (contract împrumut - act autentic lalyta lalyta Tip solutie: Declină soluţionarea cauzei Solutia pe scurt: Admite excepţia de necompetenţă materială a Judecătoriei xxxx , invocată din oficiu. ... (vezi toată discuția)