Va multumesc pentru rapsunsuri!
Dar.....aspectul important aici este faptul ca s-a schimbat utilizarea spatiului, deci destinatia pentru care e folosit. Spatiu comercial inseamna un loc in care se vand si se cumpara bunuri, nu un spatiu unde se prepara alimente, De ce mai exista atunci destinatia de alimentatie publica, daca e suficient sa fie spatiu comercial?
Repet:
1. s-au facut niste modificari structurale pentru a indeplini, proabil, cerintele necesare desfasurarea activitatii de alimentatie publica care necesita o structură/compartimentare a spațiului în care se desfășoară activitatea, care să permită ca circuitele funcționale (de personal, de materii prime, produsele preparate, resturile menajere, etc) să se realizeze într-un singur sens și fară intersectarea fazelor de lucru salubre cu cele insalubre, conform Ordinului nr.976/1998 (
[ link extern ] ),
2. utlizarea finala a spatiului s-a schimabat prin modificari structurale din magazin alimentar in restaurant, nu putem spune ca activitatea de a vinde pufuleti creaza acealasi nivel de disconfort cu prepararea si comercializarea mancarii intr-un resturant.
3. amenajarile s-au realizat fara o autorizatie de constructie care incalca legea 50 din 1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții (
[ link extern ] )