avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am fost manipulat sa fac un credit la banca pentru ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am fost manipulat sa fac un credit la banca pentru altcineva

Buna ziua, as avea nevoie de un sfat in legatura cu o problema mai delicata. Am facut un imprumut mare pe numele meu deoarece fostul m-a manipulat psihologic (inclusiv amenintari cu sinuciderea) pentru a-l ajuta sa isi plateasca datoriile la banca (primise amenintari cu sechestru). Urma sa plateasca lunar rata creditului, insa acum refuza sa plateasca. De asemenea, am fost nevoita sa imi blochez cardurile fiindca mi-a mai folosit datele cardului de credit fara voia mea pentru pariuri sportive. Este ceva ce as putea face in legatura cu asta dpdv legal?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
Faptul ca ati cedat/v-ati lasat convinsa sa incheiati contractul de imprumut nu va exonereaza de la indeplinirea obligatiilor fata de banca. Puteti sa faceti o plangere penala pentru santaj insa sansele de trimitere in judecata sunt destul de mici si nici nu va ajuta in relatia cu banca. Puteti sa incercati sa va recuperati prin instanta banii platiti bancii in contul creditului contractat, dovedind ca toate sumele au fost intrebuintate de fostul dvs. concubin, cu conditia sa dovediti ca a fost vorba de un imprumut .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj si copil in urma unei relatii de concubinaj Raluca111 Raluca111 buna seara in buna seara, va rog sa ma ajutati cu un raspuns la situatia mea prezentata mai jos. 1. Prima problema a mea este legata de 2 credite de nevoi ... (vezi toată discuția)
Ce pot face?? amenintare executare silita mihainera mihainera buna ziua ma numesc mihai si va rog sa ma sfatuiti in legatura cu o problema in urma cu 7-8 ani am facut un imprumut,mai bine zis am cumparat produse ... (vezi toată discuția)
Concubinaj si rate la banca neramihai neramihai buna ziua ma numesc mihai si am o intrebare,dar mai intai de toate as vrea sa va povestesc ceva pe scurt in urma cu cativa ani am trait in concubinaj cu ... (vezi toată discuția)