avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ce pot face?? Amenintare executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Ce pot face?? Amenintare executare silita

buna ziua
ma numesc mihai si va rog sa ma sfatuiti in legatura cu o problema
in urma cu 7-8 ani am facut un imprumut,mai bine zis am cumparat produse electrocasnice pentru cineva,urmand ca acel cineva sa plateasca ratele.
creditul nu a fost platit de acel cineva,iar banca a inchis cumva acel cont in anul 2009.
acum vreo saptamana am fost contactat de o firma de recuperari EOS parca ce mi-a cerut sa platesc o suma de 2600 ron,pentru a-si recupera acei bani,spunandu-mi ca daca nu ajung cu ei la o intelegere vor duce dosarul meu la un executor.
va rog sa ma ajutati,sa-mi spuneti ce sa fac,din cate stiu eu datoriile se prescriu dupa 3 ani.
ei de ce ma contacteaza si cum au gasit nr meu de telefon.
un sfat va rog,multumesc
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 06:48, 27 Iulie 2013
Dacă au trecut mai mult de trei ani de la data de lichidare a creditului și banca sau firma de recuperari nu au făcut nimic pentru a-si recupera datoria, legal nu mai au ce sa faca, nicio instanta nu ii va mai asculta.
Cei de la firma de recuperari va vor sacai cu tot felul de notificari si amenintari, dar sfatul meu este sa nu le dati curs.Daca platiti si 1 leu in contul datoriei se va relua data prescriptiei si atunci va pot actiona in judecata. Nu vreau sa se considere ca indemn la nesupunere dar nu este vina dvs. ca banca nu a facut nimic si in plus nu ati incheiat un contract si cu firma de recuperari. Pentru a afla mai multe despre aceasta firma de recuperari dati un search pe google si veti vedea cat de marsavi pot deveni,dar nu cedati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema cesiune creanta mev1321 mev1321 Buna ziua. am si eu o problema asemanatoare. in anul 2008 am luat un credit de la raiff am achitat ratele in termen pana in luna noiembrie 2009, cand am ramas ... (vezi toată discuția)
Datorii naf naf am facut un credit la un neam de al meu care nu a mai platit de un an si ceva si acum ma streseaza cei de la eos .leam explicat care este situatia dar aia de ... (vezi toată discuția)
Recuperator eos ksi ValentinaGe ValentinaGe In 2014 am avut intarzieri la plata creditului bancar si astfel dosarul meu s-a plimbat de cateva ori intre banca si EOS KSI . Din octombrie anul acesta am ... (vezi toată discuția)