avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Am facut la un apartament cu trei camere ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Am facut la un apartament cu trei camere expertiza ...

Buna ziua! Am facut la un apartament cu trei camere expertiza si suma a fost stabilita la 228000 la financiar am platit taxa de timbru la valoarea de 200000lei din nomenclatorul lor dupa aproape de 1,5 ani de amanari din partea judecatoriei acum am de platit in plus alta taxa de 500 lei ptr expertiza si 1661 lei diferenta la taxa de timbru! Urmatorul termen pe 16 iunie! Nu înțeleg de ce dupa atât timp mai am de platit! Aștept un răspuns! Va rog ! Mentionez ca avem noi ca reclamanti 5/8 din valoarea imobilului si 3/8pentru cealaltă parte! Puteti sa veniți cu lămuriri ca am întrat în ceata! Mulțumesc frumos anticipat!
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2021
Iordanabaltatu, utilizator

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru judiciar sau taxa de evaluare nicuberbec01 nicuberbec01 La deschiderea unui proces de accesiune asupra unui imobil,am platit o taxa de timbru de 1650 lei la valoarea de impozitare (38500 lei - casa si teren) ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru judiciar recurs. Marina72 Marina72 As dori o lamurire la urmatoarea situatie: am deschis un dosar de recurs pentru o mostenire impotriva hotararii date de instanta de fond. Conform incheierii de ... (vezi toată discuția)
Taxa timbru partaj maria-58 maria-58 am deschis un proces de partaj bunuri comune si mi s-a cerut ca la viitorul termen sa declar valoarea masei partajabile pentru a se stabili taxa de timbru. ... (vezi toată discuția)