avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Ajutor !!! Buna ziua , am urmatoarea problema . Tatal ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Ajutor !!! Buna ziua , am urmatoarea problema . Tatal meu care ...

Ajutor !!!
Buna ziua , am urmatoarea problema .
Tatal meu care a decedat in februarie este detinatorul unei case si a unui teren in provincie ,iar pe acest teren a fost demolata casa veche si construita alta de catre o terta persoana ,ba chiar a fost luata pe rol la primarie . Aceasta persoana nu a avut si nici nu are acordul proprietarului sau al nostru in calitate de mostenitori,ba chiar lucrarile de constructie au fost facute fara niciun fel de autorizatie la momentul actual fiind ridicata la rosu . Ce putem face tinand cont ca termenul de sanctionare s-a prescris conform legii.. constructia fiind facuta in anul 2009 si a fost luata pe rol in 2012 . Primaria refuza sa il oblige sa intre in legalitate ascunzandu-se dupa acel termen ba chiar terenul tatalui meu de 418 mp figureaza pe rol la registrul agricol numele tatalui meu si totodata cel care a construit figureaza pe acelasi teren cu o suprafata de 250mp si constructie .. cum este posibil ? Eu stiu ca atunci cand declari pentru a lua pe rol un imobil trebuie sa prezinti un act de provenienta a terenului . Ce putem face ???Va multumesc anticipat pentru orice mica sugestie si ajutor din partea dvs.
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 15:03, 15 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
.. cum este posibil ?

Eeee.., uite ca e posibil.


Eu stiu ca atunci cand declari pentru a lua pe rol un imobil trebuie sa prezinti un act de provenienta a terenului.

Nu este intotdeauna asa. Se poate si altfel.


Ce putem face ???

Mergeti cu actele la un mester al dreptului sa le citeasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casa veche cazuta alinasibogdan alinasibogdan Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)
Demolare partiala casa paianta si construire (consolidare) fara autorizatie - problema cu fiscul laviv79 laviv79 V-as ruga sa ma ajutati cu un sfat. Am cumparat o casa de paianta in Bucuresti, care a fost incendiata chiar inainte de a semna contractul de ... (vezi toată discuția)
Reclamatie constructie fara autorizatie stra1nu stra1nu Buna ziua , Am un vecin ce a construit un umobil fara autozatie, am fost chemat la primarie sa ii ofer semnatura sa poata continua constructia (datorita ... (vezi toată discuția)