avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Părinții mei au deținut un IF, au decedat pe rand.
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Părinții mei au deținut un IF, au decedat pe rand.

Părinții mei au deținut un IF, au decedat pe rand... Ce se intampla cu IF ul?!
Cum procedez sa îl închid?!
Ultima modificare: Duminică, 16 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:17, 16 Mai 2021
Întreprinderea familială își încetează activitatea .

Cererea de radiere, însoțită de copia certificată pentru conformitate cu originalul a actelor doveditoare, după caz, se depune la oficiul registrului comerțului de pe lângă tribunalul unde își are sediul profesional, de către orice persoană interesată.
Verificați să nu existe datorii la stat ale IF-ului. Ați dezbătut succesiunea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare if care detine o licenta pentru taxi. se poate? adela05 adela05 Buna ziua, Cineva care are un IF pe care are si o licenta de taxi, vrea sa vanda IF-ul, cu tot cu licenta. Cum se poate proceda in acest caz? Multumesc (vezi toată discuția)
Inchidere ii MaraTeodora MaraTeodora Buna ziua, ce acte trebuiesc pentru a inchide un ii in cazul in care cel care a deschis acesta este decedat? Si care ar fi institutile la care trebuie anuntate? (vezi toată discuția)
Deces asociat if Cremona88 Cremona88 Care e cea mai bună soluție in cazul unei IF cu 2 asociați- sotie (80%) , soț (20%) in cazul in care sotul a decedat? Trebuie radiată sau merge direct ... (vezi toată discuția)