avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 711 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Taxa salubritate - declarare intarziata
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Taxa salubritate - declarare intarziata

Bună ziua! Avem un bebe născut în ianuarie 2020. Plătim întreținere pentru bebe din februarie 2020 dar efectiv am uitat notificarea primăriei (București sector 2) în legătură cu modificarea numărului de persoane care locuiesc în apartament în vederea calculării taxei de salubritate. Ne-am dat seama de acest lucru de-abia acum, în momentul primirii notificării privind plata taxei respective.
Ce trebuie făcut în continuare?
De pe site-ul primăriei și din documentele postate înțelegem ca trebuie data o declarație de rectificare , plătită o amenda pentru declarare intarziata (mai mult de 1 an peste termen) !) si taxa datorata din urma + penalități. Este corect cum am înțeles? Dacă da, care este cuantumul amenzii? Se poate solicita (dacă da, cum/unde) avertisment și nu amenda?
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Taxa pe habitat sector 2: asociația de proprietari are deja contract cu o firmă de salubritate, vom plăti și taxa la primărie, și costul ridicării gunoiului la întreținere? bellefille bellefille Consiliul Local al sectorului 2 a notificat contribuabilii ca trebuie sa depuna o declaratie de impunere pentru o noua taxa aprobata de Consiliul Local al ... (vezi toată discuția)
Declaratia 394 - eroare validare felicia_cenusa felicia_cenusa Buna ziua, In urma modificarii declaratiei 394 din semestriala in lunara, am descarcat noua declaratie de pe anaf si le-am depus lunar pana pe data de 25 a ... (vezi toată discuția)
Taxa salubrizare radu99wuu radu99wuu Buna ziua. Detin un apartament situat intr-o comuna limitrofa orasului resedinta de judet , de aproximativ 2 ani. Nu am locuit si nici nu locuiesc in acel ... (vezi toată discuția)