avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 776 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stagiul militar, vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stagiul militar, vechime in munca

Buna ziua, persoanelor care s au angajat după efectuarea stagiului militar l-i se ia in considerație perioada la constituirea vechimii in munca?
Cel mai recent răspuns: Ion. D. , utilizator 22:07, 15 Mai 2021
In ce perioada a fost efectuat stagiul militar?
1975-76

Cornel Vasile a scris:

In ce perioada a fost efectuat stagiul militar?

1975-76
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Mai 2021
Ion. D., utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat/muncitor in perioada stagiului militar -constituie vechime in munca? zsolti zsolti In perioada efectuarii stagiului militar, tatal meu a muncit la Combinatul Siderurgic Galati prin 1975-1977 UM -01755. Nu stim daca in aceasta perioada a fost ... (vezi toată discuția)
Stagiu militar la marina-vechime in munca? denisaraul denisaraul buna ziua,in perioada 1975-1977 am efectuat stagiul militar de 2 ani la marina,imediat dupa terminarea liceului si va rog sa-mi spuneti daca acesti 2 ani vor ... (vezi toată discuția)
Sc. profesională este considerată vechime la pensionare ?bună ziua . am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr ... Lautaru Costel Lautaru Costel Bună ziua . Am absolvit sc profesionala in cadrul liceului nr 15 industrie alimentara si extractie bucurești in perioada 1985-1987 ( 1 an și 6 luni) având ... (vezi toată discuția)