avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... O persoana cu dubla cetatenie (romana si canadiana) ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

O persoana cu dubla cetatenie (romana si canadiana) poate plati ...

O persoana cu dubla cetatenie (romana si canadiana) poate plati taxa lunara stabilita de CNAS pentru a putea profita de asigurarea de sanatate in Romania si in UE? Daca da, care sunt conditiile; trebuie sa stea un nr de zile pe an in tara, trebuie sa aiba domiciliul in tara......?!
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Cetatenie dubla-asigurare de sanatate atti atti Cetatean roman cu cetatenie dubla,domiciliat in Romania,pensionar,cu pensia primita din alta tara (UE).Neavand cupon de pensie (din Romania) nu are asigurare ... (vezi toată discuția)
Nastere in suedia - sotie rezident in suedia asigurata in romania guritaoana guritaoana Buna ziua! Sunt cetatean al Romaniei, iar sotul meu este roman cu cetatenie dubla(si suedeza) stabilit in Suedia. Ne-am casatorit de 1 an si acum asteptam un ... (vezi toată discuția)
Adeverinta cass pentru coasigurat cetatean strain rezident in romania dbatman dbatman Buna ziua; Sotia mea este cetatean canadian si de curand a obtinut permisul de sedere in Romania pe termen lung. Cu toate acestea, pentru a inchide complet ... (vezi toată discuția)