avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1050 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Prescripție medicamente. Vă rog răspundeți la ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Prescripție medicamente. Vă rog răspundeți la următoarele întrebări. Câte medicamente ...

Vă rog răspundeți la următoarele întrebări. Câte medicamente se pot prescrie din lista B și care este legea valabilă? Sunt pensionară cu boli cronice și medicul de familie nu-mi prescrie decât trei medicamente din lista B, deși valoarea totală a medicamentelor prescrise nu ajunge la 330 RON. Eu așa am înțeles că se pot prescrie în total 7 medicamente, din care 3 din lista B, doar pensionarilor cu pensia mai mică de 990 RON. Nu e cazul meu. Deci câte medicamente mi se pot prescrie lunar din lista B, Care este legea, este stabilit numărul medicamentelor sau valoarea totală a acestora. Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:34, 16 Mai 2021
Detalii
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a prescrie medicamente ContSters292683 ContSters292683 Buna ziua, Un medic poate prescrie legal pe o reteta simpla si medicamente din afara zonei lui de specializare? Orice medicament? Multumesc! (vezi toată discuția)
Cate medicamente se pot prescrie? carmen1957 carmen1957 Buna ziua, Tatal meu , bolnav cronic cu inima , diabet si cataracta are nevoie de; 1) 6 medicamente pentru inima . 5 din lista A si 1 din lista B 2) 3 ... (vezi toată discuția)
Pensie boala dritaS dritaS sunt pensionar boala cu o pensie de 394 ron iar la eliberarea unei retete compensate mi sa spus ca nu pot beneficia de compensare conf listei B cu pensie sub ... (vezi toată discuția)