am nevoie de o speta pe aceasta tema. am cautat foarte mult si nu am gasit nimic care sa se muleze pe fostul rg 3 sau pe legea 80/1995 sau pe legea 384/2006. nu am gasit decat spete in care sunt implicati politisti sau spete in care a fost aplicata o sanctiune disciplinara personalului civil al unei unitati militare(contestata in njustietie ulterior).
ma puteti ajuta?
Pentru faptele săvârşite, personalului civil din Ministerul Apărării Naţionale i se aplică sancţiunile disciplinare, conform prevederilor Legii nr. 53/2003 - Codul muncii sau, respectiv, Legii nr. 188/1999 - Statutul funcţionarilor publici.
tocmai de aceea spetele gasite nu ma ajuta. eu am nevoie de o speta pe raspunderea disciplinara a militarilor in baza legilor 80/1995. 384/2006 si in baza regulamentului disciplinei militare(fostul rg3)
Nu stiu in ce masura va ajuta Revista romana de Dreptul Muncii nr. 3/2009, unde gasiti un articol publicat despre Raspunderea disciplinara a militarilor.
Armata
werner
buna seara.
am fost functionar public si acum lucrez ca ofiter -- am fost declarat admis in urma unui concurs in anul 2007-- intr o structura ... (vezi toată discuția)