avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 607 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Raspunderea disciplinara a militarilor. putin ajutor, ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Raspunderea disciplinara a militarilor. putin ajutor, va rog!

am nevoie de o speta pe aceasta tema. am cautat foarte mult si nu am gasit nimic care sa se muleze pe fostul rg 3 sau pe legea 80/1995 sau pe legea 384/2006. nu am gasit decat spete in care sunt implicati politisti sau spete in care a fost aplicata o sanctiune disciplinara personalului civil al unei unitati militare(contestata in njustietie ulterior).
ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:58, 6 Ianuarie 2010
Pentru faptele săvârşite, personalului civil din Ministerul Apărării Naţionale i se aplică sancţiunile disciplinare, conform prevederilor Legii nr. 53/2003 - Codul muncii sau, respectiv, Legii nr. 188/1999 - Statutul funcţionarilor publici.
tocmai de aceea spetele gasite nu ma ajuta. eu am nevoie de o speta pe raspunderea disciplinara a militarilor in baza legilor 80/1995. 384/2006 si in baza regulamentului disciplinei militare(fostul rg3)
Nu stiu in ce masura va ajuta Revista romana de Dreptul Muncii nr. 3/2009, unde gasiti un articol publicat despre Raspunderea disciplinara a militarilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Soldatul gradat voluntar este considerat cadru militar? denis10 denis10 Buna seara.Vreau sa imi Deschid o firma pentru comercializarea unor haine si nu stiu ce gen si daca pot deschide daca sunt caporal in armata romana.Am citi in ... (vezi toată discuția)
Buna seara! intrebarea mea este daca in cazul militarilor aflati ... Florin Chir Florin Chir Buna seara! Intrebarea mea este daca in cazul militarilor aflati in serviciul de tura la 12 ore se aplica art. 137 punctul 1 din Codul Muncii conform caruia ... (vezi toată discuția)
Cum ma pot muta de la o unitate militara la alta, dintr-o alta garnizoana? katanetz katanetz cum ma pot muta de la o unitate militara la alta dintr-o alta garnizoana, renuntand la compensatia de chirie, dar cei de la unitate nu imi aproba raportul de ... (vezi toată discuția)