avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, As dori sa stiu daca in materia ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, As dori sa stiu daca in materia contenciosului administrativ, ...

Buna ziua,
As dori sa stiu daca in materia contenciosului administrativ, anterior stabilirii primului termen de judecata se poate formula o cerere de comunicare a actelor in format electronic. Aici ma refer inclusiv la comunicarile privind timbrarea. De asemenea, as dori sa stiu daca in acest sens se poate folosi cererea gasita pe portalul instantelor de judecata si daca aceasta se poate trimite catre instanta prin email, cu semnatura electronica. Multumesc anticipat pt lamuriri.

Link: [ link extern ]

Alte discuții în legătură

Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare ... Lumyna Lumyna Buna ziua! cum se calculeaza un termen de 15 zile de la comunicare in situatia in care azi, 27.04 am primit in dosarul electronic hotararea instantei? ... (vezi toată discuția)
Comunicare defectuoasa cu instanta prin intermediul emailului si semnatura electronica calificata Lucian P. Lucian P. Buna ziua, Am trimis la judecatorie, prin intermediul emailului, o plangere contraventionala pentru anularea unei amenzi aplicata de IJJ Constanta. Odata ... (vezi toată discuția)
Apel cerere perimata Chestiuta Chestiuta Buna ziua. Am depus o cerere de contestatie la titlu de executaresi constatare clauze abuzive. Executarea silita a incetut in februarie 2017 dar eu am aflat ... (vezi toată discuția)