avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Am un PFA si am incasat CASS dupa un concediu medical.
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Am un PFA si am incasat CASS dupa un concediu medical.

Buna ziua , am un PFA si am incasat CASS dupa un concediu medical.Trebuie sa trec la venituri si sa platesc impozit dupa aceasta suma?Multumesc
Ultima modificare: Luni, 17 Mai 2021
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Deținãtor pfa - întrebãri taxe bacau73 bacau73 Am PFA dar si carte de munca, daca realizez venituri pe PFA mai trebuie sa platesc din aceste venituri somajul, sanatatea , pensii ? Daca veniturile ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa Ruuxi Ruuxi Buna ziua, as vrea sa imi infiintez PFA, insa inainte de pasi si acte as vrea sa stiu ce implica, de exemplu ca PFA cum imi iau concediu de odihna si daca ... (vezi toată discuția)
Declaratia 212 - neclaritati impozite 2017 (cas pt dividende incasate in 2017) cristi_22 cristi_22 Buna ziua, Sunt salariat (8 ore, salar peste salar minim). Am si un PFA norma de venit. Norma de venit pt 2017 a fost injumatatita (adeverinta salariat) ... (vezi toată discuția)