avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua! Sunt persoana fizica si am 2 garsoniere si ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua! Sunt persoana fizica si am 2 garsoniere si as dori ...

Buna ziua! Sunt persoana fizica si am 2 garsoniere si as dori sa le dau in regim hotelier. Am vazut la ANAF ca se poate acest lucru, cu scop turistic.
Îmi trebuie aprobarea vecinilor pentru a putea desfasura aceasta activitate? Ce lege pot consulta ca sa stiu ca fac totul 100% legal? Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:44, 17 Mai 2021

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, ... NicoleC NicoleC Inchiriere apartament bloc in regim hotelier (in scop turistic) Buna ziua, apartamentul situat sub al meu, intr-un bloc de locuinte, a fost recent introdus in ... (vezi toată discuția)
Administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier danielgeorge1 danielgeorge1 Bună ziua! Sunt o persoana fizica ce administrez intr-un bloc garsoniere in regim hotelier (la parter, etajul 3 o scara si la etajul 4 pe alta scara). Pana ... (vezi toată discuția)
Legea in cazul propietatilor inchiriate in regim hotelier (prin airbnb) MsSerol MsSerol As dori sa stiu daca este vreo reglementare in cazul inchirierii de apartamente in regim hotelier, prin airbnb. In afara de raspunderea fiscala pe care o are ... (vezi toată discuția)