avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Urmeaza sa obtinem autorizatia de la DSP.
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Urmeaza sa obtinem autorizatia de la DSP.

Buna ziua!
Am infintat un cabinet de kinetoterapie si urmeaza sa obtinem autorizatia de la DSP. Intrebarea mea este daca exista necesitatea unui grup sanitar separat pentru personal? Momentan avem unul singur , comun, personal si pacienti. In legea care reglementeaza dotarile obligatori ale cabibetului/salii de kinetoterapie nu este specificat acest aspect.
Multumesc anticipat!
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 20:20, 18 Mai 2021
HG nr. 1091/ 2006 Cerinte minime de securitate si sanatate pentru locul de munca mentioneaza in anexa 1
18.3. Cabine de WC-uri si chiuvete
In apropierea posturilor de lucru, a incaperilor de odihna, a vestiarelor si a salilor de dusuri sau chiuvete, lucratorii trebuie sa dispuna de locuri speciale, dotate cu un numar suficient de WC-uri si de chiuvete.
Trebuie prevazute cabine de WC-uri separate pentru barbati si pentru femei sau utilizarea separata a acestora.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, ... Ciprian625183 Ciprian625183 Salut, vreau sa deschid o frizerie și am nevoie de un grup sanitar, spațiul este limitat și as vrea sa fac baie de 0.8x1m care sa aiba un wc si o chiuveta, ... (vezi toată discuția)
Toaleta angajati Mihaela2312 Mihaela2312 Buna ziua, lucrez la o casa de pariuri si recent au decis sa lasam liber accesul la toaleta, clientilor din agentie. Exista vreo lege care prevede ca ar trebui ... (vezi toată discuția)
Conditii sanitare minime la locul de munca ContSters121575 ContSters121575 Buna ziua, as dori sa stiu unde se regasesc conditiile sanitare MINIME pe care trebuie sa le respecte un loc de munca. Este vorba despre un chiosc de ziare ... (vezi toată discuția)