avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cum se procedeaza cu amenzile neplatite?
Discuție deschisă în Executare silită

Cum se procedeaza cu amenzile neplatite?

Buna ziua!
Va rog frumos sa-mi spuneti cum sa procedez cu amenzile neachitate pentru a "scapa " de ele. lucrez in adm.publica,impozite si taxe, de putin timpsi as dori sa stiu cum trebuie sa procedez cu amenzile.
Va multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: Narcizaa , utilizator 19:56, 7 Ianuarie 2010
Daca trebuie sa le recuperati procedati conform prevederilor codului de procedura fiscala - emiteti somatie , titlul executoriu si apoi treceti la executarea bunurilor si/sau veniturilor.
Daca le datorati mergeti sa le platiti la adm fiscala .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozit auto Gheorgheni Alina G Gheorgheni Alina G Am primit somatie si titlu executoriu..trebuie sa platesc in 15 zile...si daca nu? cum procedeaza mai departe..cat timp mai dureaza pana la poprire sau ... (vezi toată discuția)
Cum incasez datoriile datorate bugetului local de ,,rau platnici" Nãstase Cristian-Mihail Nãstase Cristian-Mihail problema: am in localitate mai multe persoane care au acumulat datorii mari la bugetul local, sumele sunt din amenzi, iar persoanele in cauza nu au bunuri ... (vezi toată discuția)
Somatie cu titlu executoriu la diferente impozit anual de regularizat iulianan iulianan Buna dimineata Am primit acasa aceasta somatie si cu titlu executoriu, la administratia sect.6 nu raspunde nimeni, cum pot sa aflu ce reprezinta aceasta suma ... (vezi toată discuția)