avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... somatie cu titlu executoriu la diferente impozit anual ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

somatie cu titlu executoriu la diferente impozit anual de regularizat

Buna dimineata
Am primit acasa aceasta somatie si cu titlu executoriu, la administratia sect.6 nu raspunde nimeni, cum pot sa aflu ce reprezinta aceasta suma de plata pentru care am primit somatie. mentionez ca de 4 ani lucrez la aceeasi institutie si compania este la zi cu toate taxele, lucrez in financiar.
Cum pot rezolva aceasta problema?
o fisa fiscala m-ar ajuta daca o duc acolo?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 22:49, 11 Februarie 2010
poate sumele respective reprezinta amenzi sau impozite neplatite.. trebuie sa fie precizat si pe somatie si pe titlul executoriu ce este separat de somatie, ce reprezinta suma a carei executare se cere
nu ati avut o conventie civila, un contract de mandat sau alte activitati independente?

poate suma este veche din vremurile cand se faceau regularizari la veniturile din salariile impozitate progresiv, iar administratia v-a trimis o somatie astfel incat suma sa nu se prescrie.
Ultima modificare: Joi, 11 Februarie 2010
danike, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de impunere anuala, titlu executoriu catalingcc catalingcc Buna ziua, In luna decembrie am tot vazut ca au fost emise fel si fel de somatii si titluri executorii pentru recuperarea datoriilor contribuabililor de ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu fara nicio instiintare prealabila???? adria_bd adria_bd Buna ziua, As dori un sfat in urmatoarea chestiune: pe 6.01.2010 am primit un plic recomandat de la Administratia Finantelor Publice Brasov, in interior se ... (vezi toată discuția)
Somaţie de la fisc pentru datorii la stat Grimi Grimi Buna ziua, In decembrie am primit o Somatie/Titlu executoriu de la ANAF sector 3 personae fizice pentru accesorii la diferente de impozit annual de ... (vezi toată discuția)