avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua..Am cerut firmei la care lucrez fisa ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua..Am cerut firmei la care lucrez fisa postului si contractul ...

Buna ziua..Am cerut firmei la care lucrez fisa postului si contractul colectiv de munca. Mi s-a spus ca nu este de gasit fisa postului(in realitate , nu exista) , iar contract colectiv de munca nu este; doar regulament intern(nu stiu daca este corect asa ceva). De mai bine de doua luni sunt dus cu vorba si inca nu am primit nimic. Oare ce este de facut?
Cel mai recent răspuns: Nelutu Oprea , utilizator 20:15, 24 Mai 2021
Am primit o copie dupa fisa postului (azi , 24 05 2021, redactata , verificata si aprobata in 2020, desi sunt angajat din 2017.). Nu stiu exact ce trebuie sa contina, cert este ca sunt multe prevederi foarte vagi, nimic referitor la volumul tot mai mare de munca pe acelasi salariu. Oare sa semnez asa ceva?
Puteti semna, sub rezerva legalitatii acelor puncte pentru care aveti semne de intrebare.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca vs. regulamentul intern OanaMarinescu OanaMarinescu Contractul colectiv de munca aplicabil la nivelul unitatii este acelasi lucru cu Regulamentul de ordine interioara al companiei? Am cerut CCM aplicabil la ... (vezi toată discuția)
Regulament intern 2011- intocmire nicoletacristina nicoletacristina Buna ziua. Sunt asistent manager la o firma si trebuie sa intocmesc regulamentul intern al firmei. Problema mea este ca nu am mai facut acest lucru pana acum. ... (vezi toată discuția)