avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua.Parintii sunt divortati.Tatal are pasaport ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua.Parintii sunt divortati.Tatal are pasaport romanesc,copilul ...

Buna ziua.Parintii sunt divortati.Tatal are pasaport romanesc,copilul are pasaport suedez,fiind si cetatean suedez si roman.Vor circula,tatal cu pasaport romanesc,copilul cu cel suedez.Mama i-a facut o procura in engleza pt a putea circula cu tatal din Suedia in Romania.In Romania mai are nevoie si de alte documente pt a putea intra si iesi?
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 09:47, 18 Mai 2021
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Consider că nu, având în vedere că minorul are locuința în Suedia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Circulatia minorilor cu cetatenie straina cu domiciliul in strainatate iulianativadar iulianativadar mama cu cetatenie dubla (romana /engleza) tatal cetatean englez domiciliul stabil in Anglia copii nascuti in Anglia cu certificat englez, cetatenie engleza ... (vezi toată discuția)
Poate iesi din tara un parinte cu un minor? adinamiia adinamiia va rog sa imi raspundeti la o intrebare fostul sot poate iesi din tara cu copilul minor fara acordul meu avand in vedere ca instanta i l-a ... (vezi toată discuția)
Procura aallynaa aallynaa Buna ziua. Sotul meu este plecat in Suedia. Vreau sa merg impreuna cu copilul nostru de 13 ani acolo in vizita. Stiu ca pentru emiterea pasaport am nevoie de o ... (vezi toată discuția)