avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, parintii mei detin o casa in judetul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, parintii mei detin o casa in judetul Botosani, aceasta ...

Buna ziua, parintii mei detin o casa in judetul Botosani, aceasta a fost contruita in urma cu 21 de ani, a fost scoasa la timpul respectiv o autorizatie de constructie si avand si un proiect pentru casa respectiva. Acum incearca sa intabuleze dar li s-a cerut autorizatie de demolare a casei batranesti pe amplasamentul careia s-a construit casa noua, casa s-a demolat acum 22 de ani.
Cei de la primarie nu vor sa acorde autorizatia de demolare dupa atatia ani, primarul de la vremea respectiva cand s-a scos autorizatia de constructie a spus la momentul acela ca nu e nevoie si pentru demolare.
As vrea sa stiu ce pasi sunt de urmat pentru intrarea in legalalitate, respectiv sa poata scoate o autorizatie de demolare pentru a putea finaliza intabulare.
Specific ca casa este intr-o comuna si cei de la primarie au specificat ca ei nu au ce face si ca nu ii intereseaza problema si sa i-a legatura cu vechiul primar (care nici nu stiu daca mai traieste) sa rezolve problema. Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
AdumitroaeiAdrian, utilizator

Alte discuții în legătură

Constructie fara autorizatie alex9082 alex9082 Am facut si eu o casa pe acelasi amplasament cu cea veche din care am daramat tot inafara de peretele de calcan cu vecinu si am facut un p+1 la finalizarea ... (vezi toată discuția)
Casa lipita de terenul unitatii militare simt1809 simt1809 Buna ziua, Bunica mea detine in Bucuresti, sector 5, o casa cu parter si un etaj, construita in 2001. Partea din fata a casei este lipita de terenul ... (vezi toată discuția)
Am construit o camera de 35 m2 (garsoniera)fara autorizatie de constructie 25mihai 25mihai Buna ziua, Am construit o casa fara autorizatie de contructie si fara nimic,acum 2 ani am turnat fundatia si am tras apa si canalul in ea si acum o luna am ... (vezi toată discuția)