avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declarare auto la impozite
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declarare auto la impozite

Buna ziua!
Am si eu urmatoare situatie: Sotul meu a cumparat o masina in Bucuresti, el avand buletinul in Constanta. Pe toate actele sunt trecute datele lui din buletinul de Constanta. Pana sa ajunga sa declare masina la impozite, a pierdut buletinul si a facut altul cu domiciliu in Bucuresti.
Cand s-a dus la serviciul de taxe si impozite i s-a spus ca trebuie sa declare masina in Constanta pt ca acolo avea buletinul cand a semnat actele, urmand ca apoi sa o mute la impoztie in Bucuresti.
Intrebarea mea este: as putea sa o declar eu direct in Bucuresti (eu avand domiciliul tot in Bucuresti si suntem casatoriti)? Este nevoie de o procura?
Mentionez si ca el va trebui sa plece din tara pentru 3 luni si nu mai are timp pentru toata birocratia de declarare in Constanta, mutare pe Bucuresti si apoi inmatricularea auto...

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Inmatriculare auto BogdanCer BogdanCer Buna ziua, Am cumparat o masina SH care a fost inmatriculata in Romania de catre fostul proprietar. Fostul proprietar a scos masina de la impozitul sau iar ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto la schimbare domiciliu georgefatu georgefatu Cunosc obligativitatea reinamtricularii la schimbarea domiciliului (in alt judet); problema mea este aceea ca intentionez sa vand masina si nu stiu daca am ... (vezi toată discuția)
Schimbare acte masina dintr-un judet in altul doru6 doru6 Tatal meu si-a schimbat buletinul intr-un alt judet - Botosani si drept urmare si-a schimbat si permisul de conducere la noua adresa din buletin. Am inteles ca ... (vezi toată discuția)