avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare auto

Buna ziua,

Am cumparat o masina SH care a fost inmatriculata in Romania de catre fostul proprietar. Fostul proprietar a scos masina de la impozitul sau iar eu m-am dus in localitatea mea de resedinta, Targoviste, unde la randul meu am inregistrat-o. Programarea online facuta la ghiseul de inmatriculari a fost facuta pentru data de 15 iulie.
Intre timp, eu mi-am schimbat domiciliul, avand mai nou buletin de Bucuresti
Data fiind aceasta situatie, imi poate explica cineva,va rog, ce este de facut in aceasta situatie ? Trebuie sa ma duc in Targoviste sa o scot de la impozit si sa o inregistrez pe numele meu la circa financiara din Bucuresti aferenta noului domiciliu, urmand ca s-o inmatriculez in Bucuresti? O pot inmatricula in Bucuresti fara sa o scot de la impozit din Targoviste? O pot inmatricula in Targoviste avand noul buletin pe Bucuresti?

Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 14:19, 13 Iunie 2017
In calitate de proprietar al vehiculului urmeaza sa introduceti auto pe rol fiscal la domiciul stabil,unde urmeaza sa finalizati procedura de inmatriculare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare talon liviubarbu liviubarbu Buna ziua Am urmatoarea situatie: Sotia detine un autoturism inmatriculat pe judetul Teleorman. Recent si-a schimbat buletinul pe adresa de Bucuresti si ... (vezi toată discuția)
Imposibliatea de transcrierea dreptului de proprietate a unui vehicul mihai0888 mihai0888 Buna ziua! am cumparat un vehicul si ma confrut cu problema ca nu il pot inmatricula fara programare online pe siteul DRPICV Gorj fiind la ghiseul institutiei ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto edwardbuzoianu edwardbuzoianu Buna ziua, as dori sa cumpar un autoturism SH in orasul BN, dar vanzatorul cred ca are ceva probleme fiscale: el spune ca masina este pe numele lui, masina are ... (vezi toată discuția)