avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Inchiriere spatiu unde a fost o firma ce are probleme ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Inchiriere spatiu unde a fost o firma ce are probleme acum

Buna ziua! Am inchiriat un spatiu unde de ceva timp tot vin anumite autoritati (politie, anaf etc) sa caute o anumita firma ce a fost inainte aici, astazi cei de la anaf au cerut copie contract chirie si cert constatator pe care le-am si dat. Pot avea eu probleme? Multumesc
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
ndrcons, utilizator
Cel mai recent răspuns: ndrcons , utilizator 12:21, 18 Mai 2021
Nu puteți să aveți dvs probleme dacă ați înregistrat la Registrul Comerțului spațiul ca sediu social/sau punct de lucru.
Buna ziua! Este totul inregistrat si declarat ca punct de lucru inclusiv la ANAF. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere sediu social fara acordul meu nesrin nesrin Buna ziua,am urmatoarea problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.Am inchiriat un magazin,eu fiind locatorul.Chiriasul este din alta localitate si mi-a cerut ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)
Despre autorizarea desfasurarii exercitiului comercial. andyn67 andyn67 Buna ziua.De curand am deschis un I.I, am facut sediul acasa si am declarat punctul de lucru intr-un spatiu pe care l-am inchiriat.Dupa ce am terminat cu toate ... (vezi toată discuția)