avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 877 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Doresc sa vand un teren si as dori sa stiu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Doresc sa vand un teren si as dori sa stiu ce acte ...

Buna ziua! Doresc sa vand un teren si as dori sa stiu ce acte sunt necesare. Multumesc frumos!
Titlul de proprietate, dovezile de întabulare în CF, buletin valabil al dvs și al cumpărătorului, cont bancar în care să vi se vireze banii (dacă nu se achită în numerar).
Schite cadastrale, certificat fiscal, adeverinta de nearendare - daca terenul este agricol, adeverinta de libera vanzare - daca terenul este agricol extravilan.
Mergeti cu toate actele la un birou notarial si intrebati de ce alte acte mai aveti nevoie.
Cel mai simplu e să discutați cu un notar..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. am dezmembrat un teren in 2 loturi imi puteti spune ... Gigi88000 Gigi88000 Buna ziua. Am dezmembrat un teren intravilan in 2 loturi imi puteti spune dupa dezmembrare ce pasi am de urmat pentru a putea vinde terenul .Va multumesc (vezi toată discuția)
Procura de imputerncire pentru intabularea unui teren extravilan ... DanMarinoiu DanMarinoiu Procura de Imputerncire pentru intabularea unui teren extravilan . Pot face o procura de împuternicire pt.intabularea unui teren în extravilan pe care îl ... (vezi toată discuția)
Buna dimineata. pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ... ionica3727 ionica3727 Buna dimineata. Pentru vanzarea unui teren arabil extravilan, ce acte sunt necesare. De asemenea este necesara efectuarea unei topografii? Precizez faptul ca ... (vezi toată discuția)