avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 314 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ORDONANTA DE CLASARE DOSAR PENAL In urma unui accident ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ORDONANTA DE CLASARE DOSAR PENAL In urma unui accident de circulatie ...

ORDONANTA DE CLASARE DOSAR PENAL

In urma unui accident de circulatie cu pietoni in care au fost mici vatamari corporale, persoanele nu au depus plangere impotriva mea, iar in data de 12.04.2021 s-a dispus ordonanta de clasare a dosarului deoarece fapta nu e prevazuta de legea penala. Ordonanta a venit pe data de 06.05.2021. In acest caz mai trebuie sa mai primesc de la parchet/ judecatorie vreun document sau pot merge la serviciul rutier pentru ridicarea permisului de conducere?
Va multumesc!
Mergeti la serviciul rutier cu dovada inlocuitoare a permisului si cu ordonanta.
Ultima modificare: Marți, 18 Mai 2021
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Si inca o singura intrebare.

Accidentul a avut loc acum 2 ani de zile, in aceasta perioada am mai prelungit dovada,dar am avut si luni in care nu am prelungit , undeva la 5 luni nu am prelungit dovada. Mi se va suspenda pentru 90 de zile permsisul sau am sansa sa il ridic pe loc?

Va multumesc!
Hotărăște șeful politiei acest aspect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare permis de conducere catalin3005 catalin3005 În urmă cu 4 luni am avut un accident rutier din care a rezultat vătămarea corporala a 2 persoane (prieteni), am pierdut controlul volanului și am lovit ... (vezi toată discuția)
Valabilitate dovada de circulație Iulian95 Iulian95 Buna ziua! În luna martie 2020 am fost implicat într-un accident rutier soldat cu victime(vinovat fiind eu) si mi s-a reținut permisul de conducere ... (vezi toată discuția)
Accident, cerere permis pana la solutionarea dosarului prede prede Pot face vreo cerere sa iau permisu pana la solutionarea dosarului daca mi sa intocmit dosar penal in urma unu accident cu victima?mentionez ca sunt sofer de ... (vezi toată discuția)